Minőség politika

Az elsődleges célunk hogy létrejöjjön egy hatékony és rugalmas rendszer ami teljes mértékben az ügyfélre van szabva. Ennek megfelelően az ügyfeleink véleménye a legfontossabb elem ami javítsa a munkánkat.

A cégünk a fentiek alapján úgy döntött hogy létrehozzák a minöséggyártási rendszernek megfelelöen az “ISO 9001:2008” ez a cégünk tevékenységének folyamatos tökéletesítés érdekében és a partnereink érdekében is.

A cégünk további fejlesztése és bővítése érdekében fontosnak láttuk bevezetni a rendszeres környezetvédelmi megközelítést minden területen aminek fenntartását új rendszerünk által az “ISO 14001: 2004” valósítunk meg.

A 2014-es évben cégünk elnyerte a “Pečať Bonity” nevezetű díjat amelyet a Szlovák nemzetközi információs központ pénzügyi értékelése által a 224.000 értékeltből csak a részvevők 1,25% kapta meg.

A 2014-es évben, minden tagsággal járó kötelezettség elvégzése után tiszteletbeli tagok lettünk a “Zväz logistiky a zasielateľstva Slovenskej republiky” aminek a magyar megnevezése a “Szlovák köztársaság logisztikai és szállítmányozási szövetsége”.

ISO-9001
ISO-14001
Pecat_TransLog
Pecat_TransLog

Újabb “miért” a Translog Slovakia a.s. javára:

  • A lehető legnagyobb kedvezmények a kiválasztott szakaszokra a cégük javára
  • Elektronikus adatcsere, összegzett számlázás lehetősége valamint önszámlázás, átlátható számlák duplicitás veszélye nélkül
  • Az üzleti titkok és a partnereink információi 100%-os bisztonságát kínáljuk

Kéresre bisztosítunk tanúsítasokat a hitelességünkről és a fizetőképességünkről neves cégektől akikkel eggyüttműködünk.